Gyerekagykontroll tanfolyam 9-14 éveseknek szülők részvételével

A Vonzás törvényének alkalmazása José Silva módszerével – Pétercsák Maxim vezetésével

 Mi az agykontroll?

A Stanford-i egyetem kutatói szerint elménk adta képességeinknek alig 2%-át hasznosítjuk. A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, gyakorlatias, relaxáción, a stressz okozta feszültségek oldásán alapuló, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb mértékben aknázzuk ki a bennünk rejlő képességeket, sikeresebben oldjuk meg hétköznapi problémáinkat, illetve le tudjuk vezetni a stressz okozta feszültségeinket.

Miben segíthet a gyerektanfolyam, 
ha otthon is rendszeresen használod?

Ha már felismerted, miben szeretnél fejlődni, változni, most megtanulhatod, miként érheted el a kívánt eredményt a relaxáció, a szavak és a képzelet erejének felhasználásával, a Silva-módszer segítségével.

Diáktársaiddal és Szüleiddel olyan lazító, feszültségoldó technikákat sajátíthatsz el, amelyek segítségedre lehetnek abban, hogy:


• nyugodtan aludhass, frissen, kipihenten ébredhess az általad kívánt időpontban
• rövid idő alatt frissebbé válhass
• álmaid megismerése révén fejlődjön önismereted
• fejlődjön emlékezeted és képzeleted
• eredményesebben tanulhass, nyugodtabban felelhess és írhass dolgozatot, csökkenjen lámpalázad
• megszűnjenek alaptalan félelmeid, aggodalmaid
• új, számodra hasznos szokásokat alakíthass ki
• megszüntethesd feszültségből eredő fej- és hasfájásodat
• megtanulhasd uralni testi fájdalmaidat
• jó döntéseket hozhass céljaid elérése érdekében
• javulhasson problémamegoldó képességed
• fejlődhessen intuíciód
• eredményesen segíthess magadon és másokon.

MEGHÍVÓ SZÜLŐK RÉSZÉRE!

Kedves Szülők, Önök a gyerekeknek szóló tanfolyamunkon ingyen vehetnek részt. Ez különleges lehetőséget nyújt a közös élményszerzésre, az otthoni együttműködés megalapozására, a módszer eredményes felhasználására. Amennyiben a felnőtteknek szóló agykontroll programmal is meg szeretnének ismerkedni, további információt kaphatnak a www.agykontroll.hu honlapról, ill. a 488-0118-as telefonszámon.

A tanfolyam résztvevőinek sikereiből

V. Zsolt

„Leginkább a fájdalomküszöbbel kapcsolatban emlékszem pozitív dolgokra, mert nagyon sírós voltam… Pl.: amikor fogászatra mentem a tanfolyam után, anyukám is meglepődött, mert egy hang nélkül tűrtem végig a beavatkozást. Becsuktam a szemem, és elképzeltem, hogy egy szép helyen vagyok. A lámpa, ami az arcomba világított, volt a nap. Próbáltam jó dolgokra gondolni miközben a számban matattak. A fájdalmat teljesen kizártam, és úgy keltem fel a székből, mintha otthon az ágyamban egy kényelmeset aludtam volna…”

Csilla

„Panna máris használja a technikákat. Létrejött a kuckója, ami bővítés alatt áll. Matekra kontrollozik, ma írnak dolgozatot. Táncra kontrollozik, tegnap megdicsérték, hogy a csoportból Ő a legjobb. Hasfájását folyamatosan kezeli. A hétvégén dühbe gurult az unoka húgára, tényleg nagyon dühös volt. Szólt, hogy elvonulna kicsit. Visszajött, és nagyon kedves volt a továbbiakban vele és mindenkivel. Később elmesélte, hogy lement a kuckóba és lazított kicsit, illetve megbeszélte magával. Ma reggel bementem a szobába, és finoman  keltegetni kezdtem, erre megszólalt, hogy „nem gond anya, de a reggeli felkészülésembe beszéltél bele”. Nem győztem mentegetőzni, hogy azt hittem még alszik. Az éjszaka felkeltett, hogy rosszat álmodott, reggel pedig elmesélte, hogy átalakította a rémálmot. Szóval, nagyon sokat segítettél nekünk. Hétfőn reggel nem akart suliba menni, azt mondta, hogy inkább hozzád menne. Köszönöm még egyszer.”

F. Zsófi

„Tizenkét éves koromban végeztem el a gyermek agykontroll tanfolyamot Győrben. Utána hónapokig programoztam, elsősorban az elmetükre-technikával, hogy felvesznek a vágyott gimnáziumba. Így is lett. Az egyetemi felvételire is hasonlóképpen készültem, akkor a programozáson kívül teleraktam az egész szobámat a célommal teleírt papírlapokkal. Tizenhét évvel később elmentem a felnőtt tanfolyamra, ahol újra találkoztunk. Döbbenten konstatáltam, hogy mennyi mindent alkalmazok azóta is a gyermekkoromban tanultakból, persze nem tudatosan, hanem  tulajdonképpen a személyiségembe épülve: pl. problémamegoldó gondolkodás, megoldásközpontúság, stresszkezelés tekintetében. És tanulni azóta is nagyon jól tudok, már a 2. egyetemet végzem – pszichológus leszek, az emberi fejlődés elkötelezettje. Most már az agykontrollt is szívből ajánlom majd minden fejlődni vágyó embertársunknak.”

K. Veronika

„Sok szép sikert értem el az agykontroll segítségével. Pl. háromujj-technikával azt, hogy németből ötösöket viszek haza, földrajzból hármasok helyett négyeseket kapok, fizikából pedig hármas helyett négyest és ötöst is kapok. Otthon fogadást kötöttem a szüleimmel és a testvéremmel. Abban fogadtunk, hogy 10 szót megjegyzek a memóriafogas segítségével. Szavanként 10 Ft-ot kértem. Olyan jól sikerült, hogy a testvéremtől, anyutól és aputól is 100 Ft-ot kaptam. Megnyertem a fogadást!”

Melinda

„A tanfolyam utolsó gyakorlatának végén választhattunk valakit, akinek szívesen üzennénk. Apu már régóta külföldön volt, és hosszú ideje nem telefonált. Ezért arra kértem a szintemen, hogy másnap fél 5-kor hívjon fel, mert anyuval mindketten otthon leszünk. Aztán teljesen meg is feledkeztem az üzenetemről. Délután éppen tv-nézéshez készülődtem, amikor megcsörrent a telefon. – Tessék! – szóltam bele. Amikor meghallottam édesapám hangját, eleredtek a könnyeim. Pontosan fél 5 volt!”

Ha szeretnél további sikertörténeteket olvasni, IDE KATTINTVA letöltheted gyűjteményünk.

Jelentkezési űrlap

Tanfolyam kiválasztása

• Részvételi díj: 22.000Ft

• Együtt érkező testvéreknek: 18.500Ft/fő

• Ismétlőknek 2.000Ft/nap


Következő gyerek tanfolyamaink:

Hétvégén – BUDAPEST
Szeptember 28-29.
Október 19-20.
December 7-8.

Hétvége – KÖRNYE
Október 12-13.

Érdeklődés:

Telefon: +36 (20) 551 3079

© 2019 RELAX-MED Oktatási és Tanácsadó Bt. Minden jog fenntartva. All Rights Reserved.