Zsenimozizás

Agykontrollos továbbképző
10-14 éves gyerekeknek,
a jókedvű, eredményes tanulásról

Pétercsák Maxim vezetésével, Online formában zajlanak a tanfolyamok. 

Mi a Zsenimozizás?

Mindannyian rendelkezünk azzal a képességgel, hogy elménket – a zsenikhez hasonlóan – teljesebb mértékben és különleges módon használjuk, csak nem mindig tesszük meg. Ha szeretnénk kiaknázni a bennünk rejlő lehetőségeket a tanulásban is, érdemes megismerkedni azokkal az egyszerű, de nagyon hatékony módszerekkel, amik abban lehetnek a segítségünkre, hogy legyen kedvünk a tanuláshoz, könnyen tudjuk megjegyezni és felidézni mindazt, amire szükségünk van, illetve le tudjuk vezetni a tanulás okozta feszültségeket.

Miért érdemes eljönnöd a 10-14 éveseknek szóló online programunkra?

Azon túl, hogy megerősítheted meglévő tudásodat, újabb eszközökkel gyarapodhatsz. Megoszthatod eddigi sikereidet, tapasztalataidat, és korábban végzett társaid egyszerű, ám annál zseniálisabb ötleteivel gazdagodhatsz.

Itt megtanulhatod:
• miként tudsz gyorsan ráhangolódni a tanulásra a Hangulat-lufik segítségével
• milyen erőforrásokra van szükséged a lelkesedés felébresztéséhez és fenntartásához
• hogyan találhatod meg, és emelheted ki a lényeget; és egy különleges rajzos vázlat segítségével, hogyan értheted meg az összefüggéseket, ill. jegyezheted meg rövid idő alatt a leckét.
• mi az a „Buksifon”, és hogyan tölthetsz le rá különleges applikációkat a tanáraidhoz fűződő, és az egyes tantárgyakhoz kapcsolódó viszony javítása érdekében.
• játékos formában miként fejlesztheted emlékezetedet, kreativitásodat és megérzőképességedet a belső képáramoltatás segítségével. 

Ajánljuk programunkat agykontroll tanfolyamot végzett 10-14 éves gyerekeknek és szüleiknek.  

A részvétel díja: 9.000Ft

Testvéreknek: 7.500Ft/fő

Ismétlőknek: 3.000Ft

Szülőknek ingyenes

Ahogy Einstein mondta: „Egyetlen kép többet ér ezer szónál.” Azaz, ha van képünk hozzá, képesek vagyunk rá! Aknázzuk ki együtt a mindannyinkban rejtőző természetes képességeket most! 

A tanfolyam résztvevőinek sikereiből

Johanna

„Januárban jártunk nálad Óbudán a kisebbik fiammal, Benedekkel és unokaöcsémmel, Dáviddal zsenimozizáson … Az idei évben a felvételik különösen nehéznek bizonyultak. Benedek azonban nyugodtan, magabiztosan írta meg a dolgozatokat. Két jó nevű gimnáziumba jelentkezett. Az egyikben minden tagozaton a legjobb 10 jelentkezőt szóbeli vizsga nélkül felveszik, Benedek a hetedik lett matematika tagozaton. A másiknál övé volt a harmadik legjobb felvételi eredmény. Mindkét iskola örömmel várta, Benedek azt a sulit választotta, ahol 3. lett, és ma szeptember 1-jén nagy örömmel ment iskolába. A tavalyi tanév végén Dávid és Benedek is szín kitűnő bizonyítvánnyal örvendeztette meg a családot.”

L. Brúnó

„Nagyon köszönöm a lehetőséget a tanfolyamra. Hazajöttem, előre megcsináltam a félévi bizonyítványt. Másnap olyan lehetőséget kaptam nyelvtanból, amit még soha: felelhettem az ötösért. Pedig ez fel sem volt írva!!! Gondolat-térképpel készültem fel rá, és ötös lettem. Volt egy anyag nyelvtanból, amit nem néztem át, de gondolat-térképpel tanultam rá. És tudtam. Köszönöm neked ezt. Arról a bizonyítványról, amit csináltam eddig 5 tantárgy lett igaz, de még csak ennyiből zártak le. És mindenre, amire lehetett, felkészültem a gondolat térképpel.”

P. Réka

„Esténként, elalvás előtt szoktam gyakorolni a Zsenimozizást. Eleinte gyakran belealudtam, később már nem. Legjobban akkor tudtam használni, amikor dolgozatírás közben nem jutott eszembe valami. Ilyenkor csak behunyt szemmel feltettem a kérdést, és már jött is a válasz. Egyszer azt is kipróbáltuk, hogy megnézzük, mi lesz másnap a dolgozatban. Csak azt nem tudtam előre megmondani, milyen feladatokat húzott ki a tanár néni.”

S. Andrea

„Egyszer egy verset úgy tanultam meg, hogy dallamot is kapcsoltam hozzá. Azóta azt is kipróbáltam, milyen lenne a lecke szövege rappelve. Jókat röhögtem tanulás közben. Sajnos a tanáromnak nem igazán tetszett. Végül, mivel a többiek megtapsoltak, 5-öst adott.”

Ha szeretnél további sikertörténeteket olvasni, IDE KATTINTVA letöltheted gyűjteményünk.

Jelentkezés a tanfolyamra

  Tanfolyam kiválasztása

  "Lakcím"]

  Részvételi díj: 9000 Ft,

  kedvezményes: 7500 Ft.

  Szülőknek ingyenes!

  Érdeklődés:

  Telefon: +36 (20) 551 3079

  © 2022 PÉTERCSÁK MAXIM Minden jog fenntartva. All Rights Reserved.