Dr. Reif Éva

A Család-és rendszerállítás rendezvényeink vezetője

Dr. Reif Évának hívnak.

1988-ban végeztem a SOTE-n. Tíz évig dolgoztam aneszteziológusként. Az agykontroll tanfolyam elvégzése után fordult érdeklődésem a természetgyógyászat felé. Előbb Reikit, Arolót tanultam, majd a kineziológiában One Brain facilitátori és Edu-kineziológiában oktatói képesítést szereztem. Magyarországon az elsők között ismerkedtem meg az ún. vonzási mező terápiával, az AFT-vel, és lettem a módszer hivatalos oktatója. Tanulmányokat folytattam a homeopátiával és az Ayurvédával kapcsolatban. Legutóbb a Hellinger-féle Családfellállítás kineziológiával kombinált változatában szereztem képesítést.

Pétercsák Maxim 
a villámolvasás, gyermekagykontroll, zsenimozizás, meditációs megújulás tanfolyamok és programok vezetője

Pétercsák Maximnak hívnak.

Irodalmi pályára készülve tizenegy esztendeig magyar—orosz szakos tanárként, majd könyvtárosként tevékenykedtem, amikor a rendszerváltás magával hozta a pályaváltás szükségességét. 1992-től előbb a Silva-féle agykontroll, majd 2000-től a P. Scheele-féle teljes elmés villámolvasás lett az újonnan választott szakterületem, ami mára kiegészült különböző meditációs kurzusok vezetésével. Ennek során speciális ismereteket és gyakorlatot szereztem a tanulási módszertan, ill. a tanulást is segítő eljárások területén, az Edu-Kineziológiában és a Neurolingvisztikai Programozásban, a Brandon Bays-féle Belső utazásban. Éveken keresztül gondoztam a Hajnal János szerkesztő nevével fémjelzett CÉLRATÖRŐ Magazin “Alfahullám” c. agykontroll-rovatát, illetve publikáltam írásokat különböző folyóiratokban. Jelenleg mentális fejlesztő, tanulás módszertani és meditációs programokat vezetek az ország egész területén, ill. külföldön.

A fent olvasottak ismeretében ellentmondásnak tűnhet, mégis úgy vélem: a kívülről érkező megoldási javaslatok szavatossági ideje lejárt. A megoldás belül található, nem módszerek vagy technikák formájában, hanem tudatosulásként. Amihez – többek között – a fent is említett módszerek alkalmazása is elvezethet.  Elsősorban annak van jelentősége, hogy a megismerési és tanulási folyamat során, minek ébredünk a tudatára az eszköztől függetlenül. Felismerjük-e a véges formákba kódolt végtelent, és megéljük a teljességet, vagy rabjai maradunk a jelenségeknek?

Korunk különös felismerése, hogy számos nagyszerű képességünk azért nem nyilvánulhatott meg, mert nem mutatták meg nekünk, miként férhetünk hozzá a bennünk és a gyermekeinkben rejlő kincsesbányához. Eddig. Ezért is jelentik számomra legértékesebb részét azok – a honlapon is olvasható, folyamatosan bővülő – beszámolók, amik e tanulási/érési/tudatosulási folyamat során nyerhető tapasztalatok ékes bizonyítékai. Ezek mindannyiunk számára egyértelműen jelzik: ha különböző módon is, de visszatalálhatunk a forráshoz. Okkal vallom tehát Galileivel: „Nem taníthatunk az embereknek semmit, mindössze segíthetünk nekik abban, hogy a tudást megleljék önmagukban.” Ha kérik!

Publikációk, kiadványok:

…a hallgatás kórtermeiből (verses kötet) – Hazánk. 1990

MAGÁNMITOLÓGIA – (antológia, versek) – Hazánk. 1993

A FENNSÍK – (CD) a hatékony célprogramozást segítő meditáció
Popper Péter zenéjével – az Agykontroll Kft. Kiadásában.

A BELSŐ CSÖND KAPUJÁBAN – (CD) a belső béke megteremtését szolgáló meditációs gyakorlatok. Andorka Zsolt közreműködésével – szerzői kiadás.

ZSENIMOZIZÁS – (CD) speciális, tanulást segítő, relaxáción, belső képáramoltatáson és vizualizáción alapuló, emlékezetfejlesztő gyakorlatok Popper Péter zenéjével – szerzői kiadás.

TANULÁSRA HANGOLVA – az agykontrolltól a villámolvasásig és azon is túl – rendhagyó könyv a hatékony ismeretszerzésről és a spirituális tanulásról. – Relax-Med Kft. 2013.

© 2022 PÉTERCSÁK MAXIM Minden jog fenntartva. All Rights Reserved.