Gyerekagykontroll tanfolyam 9-14 éveseknek szülők részvételével

A Vonzás törvényének alkalmazása José Silva módszerével – Pétercsák Maxim vezetésével

Mi az agykontroll?

A Stanford-i egyetem kutatói szerint elménk adta képességeinknek alig 2%-át hasznosítjuk. A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, gyakorlatias, relaxáción, a stressz okozta feszültségek oldásán alapuló, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb mértékben aknázzuk ki a bennünk rejlő képességeket, sikeresebben oldjuk meg hétköznapi problémáinkat, illetve le tudjuk vezetni a stressz okozta feszültségeinket.

Miben segíthet a gyerektanfolyam, 
ha otthon is rendszeresen használod?

Ha már felismerted, miben szeretnél fejlődni, változni, most megtanulhatod, miként érheted el a kívánt eredményt a relaxáció, a szavak és a képzelet erejének felhasználásával, a Silva-módszer segítségével.

Diáktársaiddal és Szüleiddel olyan lazító, feszültségoldó technikákat sajátíthatsz el, amelyek segítségedre lehetnek abban, hogy:

• nyugodtan aludhass, frissen, kipihenten ébredhess az általad kívánt időpontban
• rövid idő alatt frissebbé válhass
• álmaid megismerése révén fejlődjön önismereted
• fejlődjön emlékezeted és képzeleted
• eredményesebben tanulhass, nyugodtabban felelhess és írhass dolgozatot, csökkenjen lámpalázad
• megszűnjenek alaptalan félelmeid, aggodalmaid
• új, számodra hasznos szokásokat alakíthass ki
• megszüntethesd feszültségből eredő fej- és hasfájásodat
• megtanulhasd uralni testi fájdalmaidat
• jó döntéseket hozhass céljaid elérése érdekében
• javulhasson problémamegoldó képességed
• fejlődhessen intuíciód
• eredményesen segíthess magadon és másokon.

A tanfolyam résztvevőinek sikereiből

Melinda

„A tanfolyam utolsó gyakorlatának végén választhattunk valakit, akinek szívesen üzennénk. Apu már régóta külföldön volt, és hosszú ideje nem telefonált. Ezért arra kértem a szintemen, hogy másnap fél 5-kor hívjon fel, mert anyuval mindketten otthon leszünk. Aztán teljesen meg is feledkeztem az üzenetemről. Délután éppen tv-nézéshez készülődtem, amikor megcsörrent a telefon. – Tessék! – szóltam bele. Amikor meghallottam édesapám hangját, eleredtek a könnyeim. Pontosan fél 5 volt!”

F. Zsófi

„Tizenkét éves koromban végeztem el a gyermek agykontroll tanfolyamot Győrben. Utána hónapokig programoztam, elsősorban az elmetükre-technikával, hogy felvesznek a vágyott gimnáziumba. Így is lett. Az egyetemi felvételire is hasonlóképpen készültem, akkor a programozáson kívül teleraktam az egész szobámat a célommal teleírt papírlapokkal. Tizenhét évvel később elmentem a felnőtt tanfolyamra, ahol újra találkoztunk. Döbbenten konstatáltam, hogy mennyi mindent alkalmazok azóta is a gyermekkoromban tanultakból, persze nem tudatosan, hanem  tulajdonképpen a személyiségembe épülve: pl. problémamegoldó gondolkodás, megoldásközpontúság, stresszkezelés tekintetében. És tanulni azóta is nagyon jól tudok, már a 2. egyetemet végzem – pszichológus leszek, az emberi fejlődés elkötelezettje. Most már az agykontrollt is szívből ajánlom majd minden fejlődni vágyó embertársunknak.”

K. Veronika

„Sok szép sikert értem el az agykontroll segítségével. Pl. háromujj-technikával azt, hogy németből ötösöket viszek haza, földrajzból hármasok helyett négyeseket kapok, fizikából pedig hármas helyett négyest és ötöst is kapok. Otthon fogadást kötöttem a szüleimmel és a testvéremmel. Abban fogadtunk, hogy 10 szót megjegyzek a memóriafogas segítségével. Szavanként 10 Ft-ot kértem. Olyan jól sikerült, hogy a testvéremtől, anyutól és aputól is 100 Ft-ot kaptam. Megnyertem a fogadást!”

V. Zsolt

„Leginkább a fájdalomküszöbbel kapcsolatban emlékszem pozitív dolgokra, mert nagyon sírós voltam… Pl.: amikor fogászatra mentem a tanfolyam után, anyukám is meglepődött, mert egy hang nélkül tűrtem végig a beavatkozást. Becsuktam a szemem, és elképzeltem, hogy egy szép helyen vagyok. A lámpa, ami az arcomba világított, volt a nap. Próbáltam jó dolgokra gondolni miközben a számban matattak. A fájdalmat teljesen kizártam, és úgy keltem fel a székből, mintha otthon az ágyamban egy kényelmeset aludtam volna…”

Csilla

„Panna máris használja a technikákat. Létrejött a kuckója, ami bővítés alatt áll. Matekra kontrollozik, ma írnak dolgozatot. Táncra kontrollozik, tegnap megdicsérték, hogy a csoportból Ő a legjobb. Hasfájását folyamatosan kezeli. A hétvégén dühbe gurult az unoka húgára, tényleg nagyon dühös volt. Szólt, hogy elvonulna kicsit. Visszajött, és nagyon kedves volt a továbbiakban vele és mindenkivel. Később elmesélte, hogy lement a kuckóba és lazított kicsit, illetve megbeszélte magával. Ma reggel bementem a szobába, és finoman  keltegetni kezdtem, erre megszólalt, hogy „nem gond anya, de a reggeli felkészülésembe beszéltél bele”. Nem győztem mentegetőzni, hogy azt hittem még alszik. Az éjszaka felkeltett, hogy rosszat álmodott, reggel pedig elmesélte, hogy átalakította a rémálmot. Szóval, nagyon sokat segítettél nekünk. Hétfőn reggel nem akart suliba menni, azt mondta, hogy inkább hozzád menne. Köszönöm még egyszer.”

Ha szeretnél további sikertörténeteket olvasni, IDE KATTINTVA letöltheted gyűjteményünk.

MEGHÍVÓ SZÜLŐK RÉSZÉRE!

Kedves Szülők, Önök a gyerekeknek szóló tanfolyamunkon ingyen vehetnek részt. Ez különleges lehetőséget nyújt a közös élményszerzésre, az otthoni együttműködés megalapozására, a módszer eredményes felhasználására. Amennyiben a felnőtteknek szóló agykontroll programmal is meg szeretnének ismerkedni, további információt kaphatnak a www.agykontroll.hu honlapról, ill. a 488-0118-as telefonszámon.

A tanfolyamról az Előadótól

Online bevezetés az agykontrollba tanfolyam

Úgy állítottuk össze alapozó tanfolyamunkat, hogy a megismert eszközök bevezessenek az agykontroll birodalmába, és sikeres használatuk kedvet ébresszen a teljes tanfolyam elvégzéséhez. José Silva módszere nem más, mint a vonzás törvénye a gyakorlatban. Bevezető online programunkon, megtanulhatod, miként aknázhatod ki a szavakban, a lazításban és a képzeletben rejlő lehetőségeket céljaid elérése érdekében.

Az alapozó tanfolyam időtartama 2×3 óra. 

A tanfolyam díja:

9000 Ft/fő
(Szülőknek ingyenes)

Teljes gyermekagykontroll tanfolyam

Teljes tanfolyamunkban egy komplex eszköztárat kapsz, melyeket magabiztosan alkalmazhatsz a mindennapokban. Teljes tanfolyamunkon – az alapozó tanfolyam anyagán túl – olyan speciális agykontroll technikákkat ismerhetsz meg, amelyek rendszeres alkalmazásával hatékonyabban irányíthatod az életed. 

A teljes tanfolyam időtartama 2×7 óra. 

A tanfolyam díja:

34.000 Ft/fő
Testvérkedvezménnyel: 30.000 Ft/fő
Ismétlőknek: 4.000 Ft/nap
(Szülőknek ingyenes)

Jelentkezési űrlap

Jelentkezési űrlap

Az űrlap kitöltésével jelentkezhetsz tanfolyamainkra

    Tanfolyam kiválasztása

    Program-naptár

    Kattintson rá a tanfolyamra a részletekért!

    © 2022 PÉTERCSÁK MAXIM Minden jog fenntartva. All Rights Reserved.