A VILLÁMOLVASÁS TITKAI

Tanulás-módszertani tanfolyam tanulni vágyó felnőtteknek és diákoknak 16 éves kortól Pétercsák Maxim vezetésével.

Gondolj csak bele!

Milyen lenne, ha néhány perc alatt fotóolvashatnál egy könyvet?

Mennyi új tudást szerezhetnél meg néhány nap alatt?

Mennyit fejlődhetnél a karrieredben, ha hatékonyabban szerezhetnél tudást?

Mennyivel lehetnél eredményesebb az iskolában, ha gyorsabban meg tudnád tanulni a tananyagot?

A villámolvasás technikája már emberek ezrei által bizonyította, hogy a fent felsorolt eredményeket Te is könnyedén elérheted! Villámolvasás tanfolyamainkon az ilyen technikákat segítünk elsajátítani a résztvevőknek, reméljük, hogy Neked is! 

 

Változatos időpontokkal, hogy megtaláld a Neked megfelelőt!

Hétvégi Budapesti és vidéki programunk két napos, 9.00- 17.00 óráig tart 45 perces ebédszünettel. Hétköznapi tanfolyamunk pedig 3 alkalom 9-14 óráig tart.

A jelen helyzetre való tekintettel tanfolyamainkat Élő Online közvetítésben tartjuk meg, a hétvégi és hét közbeni tanfolyamok is 2 naposak, reggel 9-től 17 óráig tartanak 45 perces ebédszünettel. 

Így nem szükséges elhagynod az otthonod a vírus idején sem, mindössze stabil internetkapcsolatra, illetve egy kép és hang fogadására alkalmas telefonra, tabletre vagy számítógépre lesz szükséged.

Az otthoni feldolgozáshoz szükséged lesz a Paul R. Scheele-féle Villámolvasás tankönyvre, ha ez még nincs meg a polcodon, akkor kérlek a jelentkezési űrlapon jelezd nekünk, írd meg a postázási címed is, és ingyenes szállítással, 2600 Ft-ért elküldjük Neked.

Az intenzív felkészítő programunk célja, hogy megismerd, elsajátítsd, és tudatos odafigyeléssel alkalmazni tudd a teljes elmés villámolvasás egyes lépéseit az ismeretszerzésben.

MIT IS ÍGÉRÜNK?

Tanfolyamainkon megismerheted és megtanulhatod:

• a teljes elmés villámolvasás módszerének egyes lépéseit, technikáit
• miként érheted el a gyorstanulás állapotát
• hogyan jegyezhetsz meg több ismeretet rövidebb idő alatt magasabb megértési szinten
• miként javíthatsz tanulásod hatékonyságán és eredményességén
• hogyan használhatod a tudatalattidban rejlő különleges képességeket

Képessé válsz arra, hogy:

• akár másodpercenként egy oldalas sebességgel fotóolvass!

• aktívan használd mindkét agyféltekédet a tanulási folyamatban

• csökkenteni tudd a tanulás során fellépő feszültségeket

• hatékonyan tudj tanulni, jegyzetelni

• eredményesebben tudj vizsgázni

 

A tanfolyam résztvevőinek sikereiből

B.-né V. Erzsébet

„Az egyik barátnőmmel vettem részt a hétvégi Villámolvasás című tanfolyamon, és fergetegesen jó érzéssel töltött el, hogy egy számomra teljesen idegen, 211 oldalas könyvet közel 85 perc alatt „elolvastam” úgy, hogy a hozzá tartozó tesztet 85%-os eredménnyel töltöttem ki. A hagyományos olvasással és jegyzeteléssel ennyi idő alatt közel 50 oldalt tudtam volna feldolgozni.”

F. Piroska

„A tanfolyam sikeres elvégzése után belevetettem magam a könyvek birodalmába, szótárakat, helyesírási szabályzatokat, szépirodalmi köteteket villámolvastam angolul és magyarul. A módszer hatására javult a koncentrációm, a helyesírásom, jobban emlékszem az olvasott anyagok tartalmára. Magabiztosabban állok neki nehéz szakmai anyagok átnézésének, mert rövidebb idő alatt, magasabb hatásfokkal tudom azokat feldolgozni. Tisztábban látom az összefüggéseket, és könnyebben ki tudom emelni a lényeget. Néha-néha az elmetérkép használatát is bevetem, ami fokozza az eredményességemet. Köszönöm, hogy elindítottál ezen a csodás úton!”

K. Á. Andrea

„Már egy ideje gondolkodom azon, hogy szavakba öntsem, amit a villámolvasás tanfolyam után és azóta tapasztaltam. Sokkal gyorsabban olvasok, mint eddig bármikor, és pillanatok alatt fogom fel a lényegét. Nemsokára vizsgaidőszakom következik, és már tervezem, hogy az eddigi órákon felvett hanganyagot elmetérképezem, és ezzel készülök a vizsgákra. Az előző félévben köz- és magán jog szóbeli vizsgára készültem fotóolvasással. Egész egyszerűen hihetetlen élmény volt, hogy az előttem felelők témáját ki tudtam egészíteni, közben „láttam” a word dokumentumot a szemem előtt. Szinte erőfeszítés nélkül tanultam meg 8-10 tételt. És ez azóta is így van…. J az egyetemen minden félévben 9-11 tantárgyat veszek fel. 4,5 és 4,7 átlaggal végzem a féléveimet. Továbbra is KÖSZÖNÖM szépen.”

K. Éva

„A fotóolvasásnak köszönhetően az érettségi írásbeli során határozott javulás mutatható ki 13 tanulónál. A dolgozataikban az évközi helyesírási jegyeikhez képest eggyel jobbat írtak. 19 tanuló eredménye van a felső sávban, 0-5 hibapont között. Mindössze három tanuló pontszáma rosszabb az évközi dolgozatainál.
Ma kaptam meg a párhuzamos osztály adatait. Az érettségi stresszhelyzete itt negatívan hatott. A helysírási pontok egyértelműen rosszabbak a korábbi dolgozaténál. 12 alkalommal írtam le, hogy rosszabb az eredmény, és mindössze kétszer azt, hogy jobb, a többi változatlan.”

Ha szeretnél további sikertörténeteket olvasni, IDE KATTINTVA letöltheted gyűjteményünk.

Jelentkezés a tanfolyamra

  Tanfolyam kiválasztása

  Élő Online tanfolyamaink:

  Április 18-19. hétvége
  Április 21-22-23. kedd-szerda-csütörtök
  Május 13-14-15. szerda-csütörtök-péntek
  Május 23-24. hétvége
  Május 27-28. szerda-csütörtök
  Június 2-3-4. kedd-szerda-csütörtök
  Június 20-21. hétvége

   Érdeklődés:

  Telefon: +36 (20) 551 3079

  © 2022 PÉTERCSÁK MAXIM Minden jog fenntartva. All Rights Reserved.