Zseniket nevelünk!

Iránytű szülőknek és pedagógusoknak, a bennünk élő tehetség és az örömteli együttműködés kibontakoztatásához - Pétercsák Maxim vezetésével

JELENTKEZÉS
 

Ha az Ön lakóhelyén még nem találkozott ilyen programmal, ám szeretne rajta részt venni, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy megbeszélhessük, milyen módon kapcsolódhat be a találkozó szervezésébe, a gyengéd szemléletváltás programjába. Ennek megfelelően továbbra is örömmel fogadjuk az emberi fejlődés iránt elhivatott baráti társaságok, klubok meghívását a fenti témakörben.TUDTA Ön, hogy számos nagyszerű képességünk azért nem nyilvánul meg, mert nem tanulhattuk meg, ugyanis nem tanították meg nekünk, miként férhetünk hozzá a bennünk és a gyermekeinkben rejlő kincsesbányához. Eközben minél magasabb szintű képzésben részesültünk, annál kisebb tere maradt érzelmeink: örömünk-bánatunk kinyilvánításának.

ÁM: H. Gardnernek, a Harvard egyetem professzorának felismerése szerint amennyiben a hagyományosan használt matematikai- és nyelvi-logikai intelligencia mellett bevonjuk a nevelési-oktatási folyamatba a zenei-, térbeli-tájékozódási-, a testi-kinesztetikus-, az önmagunkkal és másokkal való kapcsolattartási, valamint az érzelmi intelligenciát, azzal szárnyakat adhatunk a bennünk élő zseninek.

 
 

A program négy lépése

  1. Csodák és csapdák: Szembesít azokkal a csapdákkal, amelyek kora gyermekkorunktól kezdve leselkednek ránk, akadályozva nagyszerű képességeink kibontakoztatását.
  2. Kincskeresés: Segít felszínre hozni emlékezetünk kincsestárából azokat az örömteli élményeket, a melyek erőforrásul szolgálhatnak vágyaink, céljaink eléréséhez, illetve mintául szolgálhatnak életünk más területein való sikerek eléréséhez.
  3. Hozzáférés a Forráshoz: Tudatosítja az érzelmek megélésében, kimutatásában, feldolgozásában a lehetőségeket, amelyek segítenek kiküszöbölni az információ befogadása, feldolgozása illetve felidézése során keletkező stresszeket, és lehetővé teszik a hatékony tanítást, tanulást, önképzést
  4. A Zsenimozizás elnevezésű lépés segít perspektívába helyezni a tanultakat egy speciális emlékezetfejlesztő eljárás a belső képáramoltatás, és modellezni az elérhető eredményeket az ún. jövőbe vetítés segítségével.

Programunk 9.00- 17.00 óráig tart, 45 perces ebédszünettel.

Élménybeszámolók | Letölthető hanganyag

 

Jelentkezés, érdeklődés


• A program részvételi díja: 12.000Ft

• Családok együtt érkező tagjainak, diákoknak, nyugdíjasoknak: 10.000Ft

• Agykontrollosoknak: 8000Ft.


Jelentkezni és a jelentkezésről részletesen tájékozódni a kapcsolat oldalon tudnak.


A KAPCSOLAT OLDALRA