Csillag

Az egyik meditációban sikerült annyira mélyen ellazulni, hogy az az érzésem volt, hogy már nem vagyok.

Mindez olyan felszabadító és önfeledten jó volt. A meditáció végén egyáltalán nem volt kedvem visszatérni a jelenbe. Az érdekes az, hogy több mint 10 éve vagyok gyakorló meditáló, soha azelőtt ilyet még nem éreztem.De végül ki kellett nyitni a szemem és minden olyan furcsa és szokatlan volt. Nem volt kedvem senkivel megosztani amit átéltem és legszívesebben szétkiáltottam volna a világnak, hogy emberek lehet ilyen érzéseket átélni! A következő meditációban nagy boldogságomra az ellazulás ugyanonnan kezdődött, egy csapásra azt az ellazult élményt éltem át.

Visszatérés a forrás energiához volt a meditáció, ha jól emlékszem. Kiültettél, hogy velem demonstráld a többieknek ezt a dolgot.

Egyfolytában ugyanazt a kérdést tetted fel, ami már nem igazán emlékszem mi volt, mert én újra egy furcsa és fantasztikus élménysort éltem át.

Az első másodpercben azt éreztem szétesett a testem apró tükördarabokra. Nagyon érdekes volt, mert a tükrök csillogtak az óriási fényben (és mivel a becenevem Csillag ez az egész illett is hozzám, de ezt csak utólag értettem meg, mert akkor nem volt gondolatom csak ÖRÖM).

Aztán nevettem, mert annyira vicces dolog történt. Minden kis tükördarabon az arcom volt és mindegyiken önfeledten nevettem. A tükördarabok, amik 1 X 1 centitől nem voltak nagyobbak és szabálytalan alakúak, benne mindegyikben az önfeledten nevető arcommal, táncoltak a levegőben és az óriási nagy fényben.Miből jött a fény?

Jobb oldalon messze egy rettentő nagy fénylyuk volt látható. Egyszerre csak az a fény beszippantotta az összes tükörcserepet egy pillanat alatt és egy nagyon nagyon fényes helyen találtam magam, amikor is a tükördarabok eltűntek és egy csillogóan fényes lény lettem. Nem léptem a földön. Mezítláb voltam és egy fehér ruhában.

Az egész hely olyan fényes volt, minden ragyogott és én nagyon boldog és nyugodt voltam, olyan mindig is érzésem volt.Egyszerre csak valaki átölelt és azt mondta, ne félj, veled vagyok. Éreztem, hogy az az illető engem nagyon szeret és szerelemmel, nem csak szeretetből. Mivel hónapok óta keresem az életem új párját, ez külön egy megrendítő élmény volt. Tudtam, hogy Ő VALAKI!

Aztán egyszerre csak vége lett a meditációnak és nekem vissza kellett térnem. De akkor már nem bántam semmit, mert az az érzés amit ott átéltem olyan csodás és fantasztikus volt, ami semmi máshoz nem hasonlítható, amit eddig átéltem.