Meditációs megújulás

Mestermeditáció – a lélek iránytűje a belső szabadság keresőinek

JELENTKEZÉS
 

Dr. Ihaleakala Hew Len szerint a spirituális érési/tanulási folyamat három szakaszban zajlik. Az első, amikor kiszolgáltatottnak, áldozatnak véljük magunkat, és kívülről várjuk a megoldást. A második, amikor különböző eszközökkel, módszerekkel, technikákkal (agykontroll, mindfulness, belső utazás, stb.) felvértezve kezünkbe vesszük sorsunk alakítását – látszólag –, magunk válunk iránytóvá. A harmadik, amikor  rábízva magunkat a létezésünket lehetővé tevő intelligenciára túllépünk rajtukmi magunk válunk ébredéssé. Mit gondol, Ön melyik szakasznál tart? Szeretne továbblépni? Most itt a lehetőség!

 

KINEK SZÓL A GYENGÉD SZEMLÉLETVÁLTÁS PROGRAMJA?

 

Nem csak a spiritualitás szerelemeseinek, hanem annak is:

 • aki tudja, hogy lelkileg fejlődnie kellene, de nem tudja, hogy mivel kezdje, és mivel folytassa;
 • aki úgy véli beleragadt a hétköznapok taposómalmába, ám lelki békére vágyik;
 • aki érzelmi csapdában van, és nem látja a megoldást;
 • aki szép sikereket ért el, számos tanfolyamot elvégzett, és mégsem találja a helyét az életben;
 • akit korábban rabul ejtette a külvilág csillogása, és most szabadulni szeretne;
 • aki feszült élethelyzeteiből egyedül nem találja a kiutat;
 • aki sok „segítő” könyvet elolvasott, de nem tudja, miként valósítsa meg az azokban foglaltakat;
 • aki szeretne eligazodni a különböző tanítások között;
 • aki azok társaságát keresi, akik hasonló problémákkal küzdöttek, és már túljutottak azokon;
 • aki szeretné megtapasztalni a magasabb tudatossággal együttjáró kiegyensúlyozottságot.
 

FŐBB TÉMÁINK:

 
 1. Mi az emberiség két legfőbb tévedése, és miért nem hallottunk róla az iskolában? * Milyen szerepünk van e tévedés fenntartásában, és mi ennek a következménye?*Miként vezetnek félre az érzékszerveink? *Hogyan sétálunk bele téves nyelvhasználatunkból fakadóan élethelyzeteink csapdájába?*Miért betegít meg a gondolatokkal, érzelmekkel, cselekedetekkel való azonosulás? *Mi lehet a meditáció szerepe a gyógyulásban?
 2. Miként ébredhetünk fel az illúziók rabságából, hogy saját életünket élhessük másoké helyett? *Miként ismerhetjük fel mentális programozottságunkat, és szabadulhatunk meg tőle? Mire megyünk a technikákkal, és mire nélkülük? Miként jöhetünk rá, hogy az élethelyzeteinkben megmutatkozó viselkedés-, érzelmi- és gondolatmintákban nincs semmi személyes, azok egyszerűen az emberi elme kondicionáltságának a termékei, aminek nem vagyunk tudatában?
 3. Mit jelent a spirituális (megoldás) keresés, és mikor ér véget? *Hogyan szüntethetjük meg a gondolkodásunkból és téves érzékelésből fakadó, ám élethelyzeteinknek tulajdonított kiszolgáltatottságunkat az érzelmek és a gondolat fölé emelkedés segítségével? * Hol és hogyan találhatunk rá a LÉTEZÉS FORRÁSÁRA a tudatosság és a figyelem kiterjesztésével? Miként kötelezhetjük el magunkat a spirituális ébredés mellett a mestermeditációban?
 
 

A Tolle és a Silva klub keretei között rendszeres havi találkozóinkon és tanfolyamainkon most lehetősége nyílik arra, hogy részese legyen annak a gyöngéd szemléletváltásnak, ami lehetővé teszi, hogy többet tudhasson meg a testi-lelki gyógyulást eredményező paradigmaváltásról; a téves érzékelésből fakadó illúziók leleplezéséről; önkorlátozó hiedelmeink elengedéséről; a szeretetből és megbocsátásból eredő belső Forrás felfedezéséről, a tudatosság kiterjesztéséről, azaz a spirituális tanulásról a mestermeditáció segítségével.

Mottó:

„Mindössze ennyit tehetek érted, hogy segítek felejteni.  Ez az, amit a tanulás kapcsán a spiritualitás jelent: felejteni, felejteni csaknem mindent,  amire csak tanítottak. Szándékot a felejtésre, a figyelésre.” A De Mello

 

Jelentkezés, érdeklődés


•A találkozó-sorozat részvételi díja helyszín, időtartam és a mindenkori szervezés függvényében változó. Lásd: a Tanfolyam-Naptárban

• Az egész napos találkozó: 4.500Ft

• Diákoknak 18 éves kortól, nyugdíjasoknak, családok együtt érkező tagjainak, agykontrollosoknak: 3.000Ft/fő


Jelentkezni és a jelentkezésről részletesen tájékozódni a kapcsolat oldalon tudnak.


A KAPCSOLAT OLDALRA