Akik a programokat vezetik

Dr. Reif Éva


Dr. Reif Évának hívnak. 1988-ban végeztem a SOTE -n. Tíz évig dolgoztam anaszteziológusként. Az agykontrolltanfolyam elvégzése után fordult érdeklődésem a természetgyógyászat felé. Előbb Reikit, Arolót tanultam, majd a kineziológiában One Brain facilitátori és Edu-Kineziológiában oktatói képesítést szereztem. Magyarországon az elsők között ismerkedtem meg az ún. vonzási mező terápiával, az AFT-vel, és lettem a módszer hivatalos oktatója. Tanulmányokat folytattam a homeopátiával és az Ayurvédával kapcsolatosan. Legutóbb a Hellinger-féle családfelállítás kineziológiával kombinált változatában szereztem képesítést.

Pétercsák Maxim


Pétercsák Maximnak hívnak. Magyar-orosz szakos általános iskolai tanárként 11 esztendőt töltöttem a katedrán. 1992 óta tanítom a Silva-féle agykontrollt gyerekeknek és szüleiknek. Speciális ismereteket és gyakorlatot szereztem a tanulási módszertan, ill. a tanulást segítő eljárások területén az Edu-Kineziológiában, Villámolvasásban és a Neurolingvisztikai Programozásban. Éveken keresztül vezettem a Hajnal János főszerkesztő nevével fémjelzett CÉLRATÖRŐ Magazin “Alfahullám” c. agykontroll-rovatát. Jelenleg mentális fejlesztő, tanulás módszertani és meditációs programokat vezetek az ország egész területén.

 

Programjaim eredményes alkalmazását segítő kiadványaim

A FENNSÍK – hatékony célprogramozást segítő meditáció Popper Péter zenéjével.
A BELSŐ ÚTON CD. részeként az Agykontroll Kft. gondozásában.
ZSENIMOZIZÁS – speciális, tanulást segítő, relaxáción, belső képáramoltatáson és vizualizáción alapuló emlékezetfejlesztő gyakorlatok Popper Péter zenéjével, a Relax-Med Kft. kiadásában.
A BELSŐ CSÖND KAPUJÁBAN – a belső béke megteremtését szolgáló meditációs gyakorlatok Andorka Zsolt közreműködésével. Szerzői kiadás.
TANULÁSRA HANGOLVA - Járt és járatlan utakon agykontrollal, villámolvasással és... (könyv a hatékony ismeretszerzésről és a spirituális tanulásról) a Relax-Med Kft. kiadásában.