Anno

 
Kedves Olvasók!

Nagy hálával gondolok Hajnal János szerkesztőre, aki egy pályázatra írt bemutatkozásom, „Váltók” című írásom kapcsán kiválasztott az általa indított Célratörő Magazin rovatvezetőjének. Írásaimmal igyekeztem bizalmát viszonozni, népszerűsíteni az agykontrollt, tolmácsolni gondolataimat. Később egy-két írást publikálhattam Dr. Domján László Alfajárók-rovatában az Elixírben, dr. Varjú Márta kérésére a Diéta és Fitneszben, valamint a Gyarmati Szabó Éva nevével fémjelzett Mentor Magazin hasábjain. Az alábbiakban ezekből válogathatnak. Hogy ezek közül melyik időtálló, nem az én tisztem eldönteni. A publikációk sora – nagy örömömre – kiegészült Dr. Reif Éva írásaival, aki az orvoslás és természetgyógyászat oldaláról közelít mindannyiunkat érintő témákhoz. Remélem, találnak írásaink között kedvükre valót!

Üdvözlettel: Pétercsák Maxim
 

2017-05-12

AGYKONTROLLTÓL VILLÁMOLVASÁSIG

Kedves Olvasó, amennyiben Önnek szegeznék a kérdést, vajon képesnek tartja-e magát arra, hogy másodpercenként egy oldalas sebességgel fotóolvasson, igennel vagy nemmel válaszolna?
2017-03-12

ABLAK A VÉGTELENRE

Bizonyára veled is előfordult már…, hogy két vagy talán még több fontos dolog közül kellett volna kiválasztanod azt az egyet, ami életedet, jövődet alapvetően meghatározhatja. S […]